عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

حمله هوایی روسیه به ادلب و هلاکت ۱۷ تروریست

حمله هوایی روسیه به ادلب و هلاکت ۱۷ تروریست معاون مرکز آشتی روسی در سوریه گفت که ۱۷ نفر از اعضای گروه تروریستی هیئت تحریر الشام در حمله هوایی روسیه به پایگاه این گروه در استان ادلب کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر. مرکز روسی برای آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه بامداد چهارشنبه از عملیات هوایی موفق نیروهای روسیه علیه گروه‌های تروریستی خبر داد.

 

«وادیم کولیت» معاون فرمانده این مرکز طی نشست خبری گفت که نیروهای هوافضای روسیه شامگاه سه‌شنبه (به وقت محلی) مقر گروه تروریستی «هیئت تحریر الشام» در منطقه کاهش تنش ادلب را منهدم کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، کولیت در این‌باره توضیح داد که تروریست‌ها از این مقر هدف قرار داده شده، برای انجام حملات جنایتکارانه علیه غیرنظامیان و شهروندان سوری و همچنین نیروهای نظامی در استان لاذقیه استفاده می‌کنند.

 

وی اظهار داشت: «۱۷ نفر از اعضای گروه تروریستی هیئت تحریر الشام در حمله هوایی روسیه به پایگاه این گروه در استان ادلب در شمال غرب سوریه کشته شدند. کشته شدگان این گروه تروریستی، از جمله تعدادی از سرکردگان هیئت تحریر الشام، مسئول طراحی و اجرای حملات علیه نیروهای سوری در استان لاذقیه بودند».

 

این مقام نظامی روس در ادامه گفت که این مرکز بار دیگر از فرماندهان گروه‌های تروریستی می‌خواهد که از گلوله‌باران مواضع نیروهای دولتی سوریه و زیرساخت‌های غیرنظامی خودداری کنند.

 

به نوشته اسپوتنیک، کولیت در این‌باره هشدار داد: «اگر اقدامات تحریک‌آمیز و تنش‌زایی‌ها متوقف نشود، حملات هوایی با دقت بالا برای از بین بردن سازمان‌های تروریستی ادامه خواهد یافت».

 

وی همچنین با تایید دست داشتن رژیم موقت صهیونیستی در حمله بامداد سه‌شنبه به دمشق، گفت که دو فروند جنگنده اف-۱۶ نیروی هوایی این رژیم، از حریم هوایی جولان اشغالی سوریه، هشت موشک کروز به حومه دمشق شلیک کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار